Ga naar hoofdinhoud

renovatie bouwkundig binnenbad

“Uw bestaande (binnen)bad als nieuw”

U wilt uw bestaande binnenbad gerenoveerd hebben en tevens voorzien van een hoekinlooptrap? Geen enkel probleem!

de opdracht

Dit bestaande binnenbad was reeds lange tijd met folie bekleed, deze folie was echter zodanig verouderd dat lekkage was ontstaan. De opdracht omvatte het verwijderen van de

oude randbekleding, folie en trap. Het plaatsen van een nieuwe hoekinlooptrap, nieuwe Alcorplan Touch foliebekleding en nieuwe randafwerking.

het resultaat en de bouw

Het betreffende bad is nu weer klaar voor de komende decennia! Rondom dit bad zijn op een later moment nog diverse tropische planten geplaatst, waarmee het plaatje echt compleet is geworden. Kijk eens in het fotoalbum, om te zien wat er zoal mogelijk is.

gerealiseerd:

    • sloop
    • renovatie zwembad
    • afwerking

de aanpak

de voorbereidingen (sloop):
De bestaande lamellen worden veilig weggelegd, de bestaande randafwerking wordt met veel beleid verwijderd om te voorkomen dat het omliggende terras beschadigd raakt. Vervolgens wordt de bestaande folie en het achterliggende beschermfleece weggehaald en al het hierbij ontstane afval wordt afgevoerd.

de renovatie:
De wanden en bodem worden nagelopen om eventuele onvolkomenheden te herstellen, alle inbouwdelen worden gecontroleerd en voorzien van nieuwe pakkingen.
Er wordt nieuw beschermfleece aangebracht (dit fleece is noodzakelijk om transport van weekmakers uit de folie naar de ondergrond te voorkomen). Vervolgens wordt er een nieuwe bevestigingsrand aangebracht om de folie aan te monteren.

Evenals de reeds voorbereide nieuwe inlooptrap.
De folie wordt in de bak gelast en gelijktijdig met het vullen van het zwembad zullen de inbouwdelen waterdicht afgemonteerd worden.

de afwerking:

De nisafdekking terug geplaats en de gekozen randafwerking wordt gelegd. Wanneer het bad gevuld is worden de lamellen terug in het bad gehangen en de installatie wordt getest.

de oplevering:
Wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond wordt het bad nog goed gereinigd en wordt samen gekeken of de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

bekijk ook

renovatie bouwkundig binnenbad

U wilt uw bestaande binnenbad gerenoveerd hebben en tevens voorzien van een...
lees meer

aanleg polyester buitenzwembad

U wilt een half verhoogd zwembad om zo het idee van één geheel met de…

lees meer

aanleg bouwkundig buitenzwembad

Van fundering, constructie, aanleg van zeer complete zwembadinstallatie, mozaïek tot het schitterende eindresultaat...
lees meer

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top