Ga naar hoofdinhoud

over ons

De Badmeesters, opgericht in 1987, zijn pioniers in zwembadbouw in Zeeland. Hun expertise omvat de bouw, renovatie en het onderhoud van zwembaden, sauna’s en diverse wellnessfaciliteiten, voornamelijk actief in Zeeland en Zuid-Holland. Met een uitgebreid assortiment bieden ze alles voor uw zwembadbehoeften, variërend van eenvoudige tot complexe projecten met moderne installaties.

De Badmeesters, een pionier in zwembadbouw sinds 1987, hebben zich stevig gevestigd als toonaangevende experts op het gebied van zwembadconstructie in Zeeland. Hun uitgebreide dienstenaanbod omvat de volledige levenscyclus van zwembaden, sauna’s en wellnessfaciliteiten, met een bijzondere focus op de regio’s Zeeland en Zuid-Holland. Gedurende de jaren hebben ze zich bewezen in het bouwen, renoveren en onderhouden van zwembaden, waarbij projecten variëren van eenvoudige tot uiterst complexe structuren, voorzien van de nieuwste technologische installaties.

Bij de Badmeesters kunt u terecht voor:

  • (Nieuw)bouw van Zwembaden: Of het nu gaat om monoblock of bouwkundige zwembaden, geschikt voor professionals en doe-het-zelvers, de Badmeesters bieden op maat gemaakte oplossingen.
  • Zwembadtoebehoren, Chemicaliën en Installatie-Uitbreiding: Een uitgebreid assortiment aan accessoires en chemicaliën, evenals installatie-uitbreidingen om uw zwembadervaring te optimaliseren.
  • Sauna’s: Zowel traditionele als infrarood sauna’s, aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Saunatoebehoren: Een scala aan accessoires om uw sauna-ervaring compleet te maken.
  • Hottubs en Houtgestookte Baden: Voor liefhebbers van ontspanning bieden de Badmeesters ook hottubs en houtgestookte baden aan.
  • Poolhouses: Een toevoeging die functionaliteit en stijl combineert voor een complete buitenervaring.
  • Diverse Toebehoren: Alles wat u nodig heeft voor de perfecte zwembad- en wellnessomgeving.
  • Service, Reparaties, Renovaties en Onderhoudscontracten: Volledige ondersteuning gedurende de levensduur van uw faciliteiten.
  • Advies en Expertises: Deskundig advies voor het maken van weloverwogen beslissingen over uw projecten.

Gedurende de reguliere openingstijden verwelkomt de Badmeesters u graag in hun showroom in Burgh-Haamstede. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook deskundig advies inwinnen over zwembadbouw in Zeeland en Zuid-Holland. Of u nu geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte voor (nieuw)bouw of renovatie, de Badmeesters komen graag bij u langs om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, en ze bieden uitgebreide service en ondersteuning bij vragen en problemen.

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top