Ga naar hoofdinhoud

zwembadrenovaties

De Badmeesters gaan geen enkele uitdaging in zwembad renovatie uit de weg. Ze dagen niet alleen hun ervaring en creativiteit uit, maar putten ook uit hun vindingrijkheid. Het gaat verder dan het bedenken van oplossingen; het omvat de daadwerkelijke, gedegen realisatie. De Badmeesters laten zich leiden door vakmanschap en innovatie, waardoor ze elke renovatie uniek en doordacht maken.

Of het nu gaat om het vervangen van verouderde foliebekleding, het creëren van een nieuwe trap, of het vernieuwen van randafwerking, De Badmeesters zetten zich volledig in voor een duurzame, functionele, en esthetisch aantrekkelijke transformatie van zwembaden. Laat u inspireren door hun meesterschap en bekwaamheid bij elke renovatieklus die ze aangaan.

renovatie bouwkundig binnenbad

Het bestaande overdekte zwembad was al geruime tijd voorzien van een verouderde foliebekleding, wat resulteerde in lekkages. Bij de omvangrijke zwembadrenovatie werd niet alleen de verouderde randbekleding, folie en trap volledig verwijderd, maar werd ook een grondige aanpak toegepast om het zwembad in optimale staat te herstellen.

Een essentieel aspect van deze renovatie omvatte de installatie van een nieuwe hoekinlooptrap, die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch waardevol is voor de algehele uitstraling van het zwembad. De keuze viel op hoogwaardige Alcorplan Touch foliebekleding om duurzaamheid te verzekeren en een eigentijdse uitstraling te creëren. Daarnaast werd er zorgvuldig gelet op een nieuwe randafwerking die niet alleen praktisch, maar ook veilig en esthetisch verantwoord is voor het zwembad.

De Badmeesters hebben niet alleen de technische aspecten van de renovatie aangepakt, maar hebben ook creatieve en functionele oplossingen geïntegreerd. Het resultaat is een gerenoveerd binnenbad dat niet alleen voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit en veiligheid, maar ook een visueel aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling heeft. Deze renovatie illustreert de toewijding van De Badmeesters aan vakmanschap en innovatie in zwembadrenovaties.

Gerealiseerd:

    • sloop
    • renovatie zwembad
    • onderhoud
    • afwerking

Bekijk meer projectfoto’s:

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top