Ga naar hoofdinhoud

zwembaden

Iedereen met een zwembad weet het: kies een bouwer met ervaring. Iemand die weet wat kan en wat hij kan. De Badmeesters zwembadbouw en renovatie in Zeeland is pragmatisch en praktisch, maar niet fantasieloos! Maak kennis met De Badmeesters, droom hardop, denk in mogelijkheden. De Badmeesters maakt het. Ontdek zelf hoe De Badmeesters het verschil maakt. Daar gaat u nog heel veel plezier aan beleven.

gemaakt om te genieten

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

zwembadbouw en renovatie in Zeeland

Heeft u reeds een bestaand zwembad en twijfelt u tussen zwembadbouw en renovatie? Graag staan wij u bij met advies op dit vlak, vanuit onder andere het oogpunt duurzaamheid, kosten/baten en wensen kijken wij dan met u mee wat de beste keuze is. Bij een nieuw te realiseren zwembad speelt dit natuurlijk ook, maar dan vooral voor wat betreft afmetingen, bouwsoort en opties. Heeft u al iets in gedachten? Hoe meer informatie wij hebben om samen met u na te denken over de mogelijkheden, hoe zorgvuldiger wij te werk kunnen gaan.

alleen het beste

Geen concessies. Gewoon goed werk leveren, de Badmeesters hebben een voorliefde (en neusje) voor medewerkers die zich laten uitdagen en niet snel tevreden zijn. Met onze jaren aan ervaring met zwembadbouw en renovatie durven we bij de Badmeesters inmiddels te zeggen dat we weten dat we een goed product hebben in samenwerking met onze leveranciers. Door deze gouden combinatie van goede mensen en stabiele goede producten durven we te zeggen “Alleen het beste voor u”.

In de loop der jaren van onze ervaring met zwembadbouw en renovatie hebben wij diverse situaties gezien waarbij de fundering onder het zwembad niet goed uitgevoerd was. Het gebruik van materialen als bijvoorbeeld een zand cement smeervloer lijkt ten tijde van de bouw voldoende stevigheid te bieden echter na verloop van tijd zal er toch kans op verzakking en dus schade aan uw zwembad ontstaan. Wij kiezen er om deze reden voor om te allen tijde een volwaardige betonnen funderingsvloer toe te passen.

Vergelijkbare scenario’s zien we bij het aanvullen van Monoblock zwembaden en omliggende perons. Hier wordt nog vaak gebruik gemaakt van zand of zandcement-mengels voor het opvullen van lege ruimtes. Door hier gebruik te maken van schuimbeton kunnen wij niet alleen garanderen dat het object als één geheel gestabiliseerd is, ook voorkomen we hiermee de kans op verzakking nagenoeg volledig en als klap op de vuurpijl is er geen betere vorm van isolatie dan een laag schuimbeton rondom uw monoblock zwembad.

Twijfelt u nog steeds over zwembadbouw, laat ons dan de voordelen met behulp van voorbeelden toelichten om uw keuze met voldoende informatie te kunnen onderbouwen.

Benieuwd hoe de bouw van een zwembad er nou in grove lijnen uitziet, kijk dan naar onderstaande timelapse.

Timelapse bouwkundig overloopbad

stap voor stap

Intake
Verzamel uw ideeën, in een prettig gesprek inventariseren we de mogelijkheden en uitdagingen. Neem waar mogelijk alle beschikbare tekeningen van de tuin/omgeving mee met maatvoeringen en foto's ter inspiratie. Aangevuld met uw wensen voor gebruik en onderhoud wordt een eerste concept offerte geformuleerd.

Plan van aanpak
De Badmeesters gaan doen waar ze goed in zijn: al uw wensen tot een praktisch Plan van Aanpak uitwerken. Alles om een heerlijk zwembad te realiseren met een concrete offerte. Omdat een offerte pas echt tot leven komt met een tekening zit die er uiteraard bij. Indien alles akkoord is kan de voorpret nu echt beginnen!

Voorwerk
Alle specificaties in tekeningen en bestekken worden tot in detail uitgewerkt. Doel? Geen verrassingen. Voor niemand. Alleen aangename verrassingen zijn welkom. Goede voorbereidingen verkorten het bouwproces.

De bouw/realisatie
Conform de besproken planning starten de specialisten van de Badmeesters de werkzaamheden op uw locatie. Natuurlijk gaat dat niet ongemerkt, maar de bouwers weten als geen ander dat ze bij u te gast zijn en willen u zo min mogelijk hinderen.

Afwerking
De mensen van De Badmeesters zijn niet zomaar tevreden. Pas wanneer alles strak, schoon, georganiseerd en perfect is vertrekken ze.

Onderhoud
Met de juiste onderhoudsmiddelen en -technieken blijft uw bad veel langer in topvorm. De Badmeesters zijn graag behulpzaam daarom bieden wij een optioneel onderhoudscontract waarbij preventie een belangrijke rol speelt. Alles om u te ontzorgen in het gebruik van uw eigen zwembad!

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

techniek & installaties

Ook ‘achter de schermen’ is het signatuur van de Badmeesters zichtbaar en voelbaar. Installatieruimten veranderen in strakke machinekamers waar de Badmeesters zijn geweest. Op dit gebied is onze filosofie: maak het vanaf het begin strak en netjes dan blijft het langer netjes. Verder geeft strak werken beter overzicht en een duidelijker beeld voor u als gebruiker en onze monteurs wat er precies gebeurt.

Naast installaties in bestaande ruimten bieden wij ook de mogelijkheid om deze in een bij ons in onze werkplaats prefab gemaakte technische ruimte te plaatsen. In dit geval zal bij u tijdens de zwembadbouw en renovatie een fundering vloer met doorvoeren voor de leidingen worden gestort waar deze ruimte op wordt geplaatst. Naderhand wordt in deze ruimte uw installatie gemonteerd.

onderhoud

Zorgeloos genieten. Het onderhoud? Regelen wij. Dus onbezorgd genieten van uw zwembad. U niet druk hoeven te maken over de kwaliteit van uw zwembadwater en al helemaal geen vrije tijd besteden aan het schoonmaken van het zwembad.

Controle van uw zwembad-installatie en waterkwaliteit door ervaren, kundige, enthousiaste en discrete vakmensen. De Badmeesters bieden hiervoor verschillende mogelijkheden: Voor binnenzwembaden maandelijks en uw buitenzwembad gedurende het zomerseizoen wekelijks, met of zonder bodemzuigen? U heeft de keuze. Ook speciale wensen (onderhoud whirlpool, stoomcabine in combinatie

met zwembad onderhoudscontract) behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. Wij verzorgen indien gewenst maatwerk!

Heeft u een zwembad in Zuid-West Nederland: Neem dan contact op voor een voorstel contract passend bij uw wensen. Dan bent ook u verzekerd van glashelder, veilig zwemwater.

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

afspraak is afspraak

Snel en secuur opgestelde offerte, strakke planning. Doelmatig werken. Niet zo moeilijk om te beloven, het zit in onze natuur wij leven volgens de filosofie iets goed doen of niet doen. Met dat in gedacht worden alle projecten goed voorbereid, onderdelen ruim op tijd besteld en komen wij goed beslagen bij u op locatie.

Wanneer de opdracht eenmaal geplaatst is en de planning gemaakt is moet het wel heel gek lopen wil er vertraging optreden.

onze merken

 • Pomaz
 • Polyfaser
 • Renolit
 • EVAoptic
 • AquaDeck
 • Speck
 • Dolfin
 • Fairland
 • European Pool Supplies
 • Dryden Aqua
 • AURA
 • Hugo Lahme

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top