Ga naar hoofdinhoud

afdekkingen

Een automatische lamellen afdekking op uw zwembad, er is geen efficiëntere manier om uw zwembad te verwarmen/isoleren en gelijktijdig schoon en veilig te houden. Daarnaast is het ook nog eens een mooi product wat niet misstaat in uw tuin.

gemaakt om te genieten

Wij werken enkel met de beste leveranciers van lamellen waarbij ook nog eens bewust gekozen wordt voor de betere gradaties qua kunststof en uitvoering. Met de Polycarbonaat solarlamellen van Aquadeck wordt het bad ’s nachts geisoleerd waardoor de uitstroom van temperatuur wordt beperkt. Overdag wordt door de zwarte onderzijde van de lamellen het bad opgewarmd tot soms wel tropische temperaturen.

Gecombineerd met een nette en verhullende inwerking van het oprolsysteem lijkt het haast alsof er geen afdekking aanwezig is wanneer deze geopend is. Zowel voor bouwkundige zwembaden als voor Polyester Monoblock zwembaden kunnen wij een inbouw nis en een inbouw “bank” bieden waarbij de afdekking onder de bekleding wordt opgerold.

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top