Ga naar hoofdinhoud

afdekkingen

Een automatische zwembad afdekking met lamellen biedt niet alleen een efficiënte methode om uw zwembad te verwarmen en isoleren, maar waarborgt tevens een schoon en veilig zwemmilieu. Deze toevoeging is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan de esthetiek van uw tuin. Het geavanceerde ontwerp voorziet in een combinatie van praktische voordelen, waaronder energie-efficiëntie en waterbesparing, terwijl het tegelijkertijd een aantrekkelijk element vormt dat naadloos past in de omgeving van uw specifieke buitenruimte.

gemaakt om te genieten

Wij werken enkel met de beste leveranciers van zwembad afdekking met lamellen, waarbij we bewust kiezen voor hoogwaardige gradaties qua kunststof en uitvoering. Een opvallende keuze in ons assortiment zijn de Polycarbonaat solarlamellen van Aquadeck. Deze lamellen isoleren het zwembad ’s nachts, waardoor de uitstroom van temperatuur wordt beperkt. Gedurende de dag zorgen de zwarte onderzijde van de lamellen ervoor dat het zwembad wordt opgewarmd, soms zelfs tot tropische temperaturen.

Wat onze zwembad afdekkingen nog aantrekkelijker maakt, is het nette en verhullende oprolsysteem. Wanneer de afdekking geopend is, lijkt het bijna alsof er geen afdekking aanwezig is, dankzij de subtiele integratie van het systeem.

Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek van uw zwembad, maar zorgt ook voor een naadloze en elegante uitstraling.

Of u nu een bouwkundig zwembad of een Polyester Monoblock zwembad heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Onze inbouw nis en inbouw “bank” zorgen ervoor dat de afdekking netjes onder de bekleding wordt opgerold, waardoor het geheel harmonieus integreert met de structuur van uw zwembad.

Kortom, met onze hoogwaardige zwembad afdekking met lamellen combineert u functionaliteit met esthetiek, en geniet u van een verwarmd, geïsoleerd, schoon en veilig zwembad dat perfect past bij de uitstraling van uw tuin.

Heeft u een andere vraag?

Bel naar 0111 651056

plons binnen!

In Burgh-Haamstede wisselen we graag onze ideeën met u uit. In onze showroom tonen wij u ons portfolio, leveren we diverse producten uit voorraad en sturen we de badbouwmeesters aan.

De Roterij 4, 4328 BA  Burgh-Haamstede
0111 651056  info@debadmeesters.com

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen
gesloten (open op afspraak)

Back To Top