-

het team

IMG_0182

 

Naast onze enthousiaste en vakbekwame zwembadtechniek monteurs bestaan de Badmeesters uit:

 

 

willem den baars

willem zw

Advisering zwembadaanleg, zwembadtechniek, zwembadonderhoud, ontwerp en design, sauna, whirlpool, waterbehandeling, verkoop, inkoop.

corine den baars

 

Binnendienst verkoop, waterbehandeling, contactpersoon inzake zwembad onderhoudscontracten, facturatie, administratie en advisering.

over de badmeesters

Waarin de Badmeesters zich onderscheiden? Wij leggen complete baden aan. Dus baden met alles er op en er aan waar de klant alleen nog maar in hoeft te zwemmen. Zo min mogelijk onderhoud en gedoe, zoveel mogelijk genieten en gemak. Dat zit ‘m in de techniek, maar ook in onze service. Onze ‘poolservice technicus’ bijvoorbeeld die eens per week langskomt, zodat het zwembad altijd zwemklaar is.

 

Wij bouwen hier in zuid- west Nederland zwembaden voor mensen die iets bijzonders wensen. Een zwembad waarvan het water zo in het Veerse Meer lijkt te stromen, een zwembad met glazen wanden: alles kan. We hebben nog nooit tweemaal hetzelfde zwembad gebouwd. Natuurlijk, standaard kan ook, maar vaak willen mensen het net even iets anders. Dan denken wij daar graag over mee. Het maakt voor ons niet uit wat voor zwembad het betreft: bouwkundig, folie, polyester, skimmer of overloopgoot als we maar kwaliteit kunnen leveren.

 

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Natuurlijk, daar hangt een prijskaartje aan want kwaliteit kost nu eenmaal geld. Maar gepruts kost nog veel meer geld en ergernis. Door te kiezen voor kwaliteit en continuïteit kunnen wij onze klanten aan het zwemmen houden. Ook bij zwembaden geldt het Engelse spreekwoord “Penny wise is often Pound foolish”.

 

De Badmeesters bestaan sinds 1987. In al die jaren hebben we een goede naam opgebouwd waar we trots en ook heel zuinig op zijn. Met onze klanten hebben we een hechte relatie. Dat lukt alleen met vaste gezichten, vakwerk en vertrouwen. Onze klanten weten dat het goed komt. En daarin zullen wij ze nooit teleurstellen.

 

Als het ook maar iets met zwembaden te maken heeft, dan moet u bij de Badmeesters zijn!