-

(periodiek) onderhoud en servicecontracten

 

De badmeesters bieden zwembadeigenaren in Zuid-West Nederland verschillende mogelijkheden om hun zwembad te laten onderhouden. Van 1x per kwartaal (binnenzwembaden), maandelijks (binnenzwembaden)  of gedurende het zomerseizoen wekelijkse controle van uw zwembad-installatie en waterkwaliteit.

 

onderhoud & service

Onbezorgd genieten van uw zwembad. U niet druk hoeven te maken over de kwaliteit van uw zwembadwater en al helemaal  geen vrije tijd besteden aan het schoonmaken van het zwembad. Het kan!

 

Controle van uw zwembad-installatie en waterkwaliteit door ervaren, kundige, enthousiaste en discrete vakmensen.  De Badmeesters bieden hiervoor verschillende mogelijkheden: voor binnenzwembaden 1x per kwartaal of maandelijks en uw buitenzwembad gedurende het zomerseizoen wekelijks? U heeft de keuze.

 

Ook speciale wensen (onderhoud whirlpool, stoomcabine in combinatie met zwembad onderhoudscontract) behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.  Wij verzorgen maatwerk!

 

Heeft u een zwembad in Zuid-West Nederland: bekijk de bijgaande voorbeelden van de diverse contracten en meldt u nu meteen aan! Dan bent ook u verzekerd van glashelder, veilig zwemwater.