-

troubleshooting

 

U heeft een zwembad en u heeft een probleem,. Het kan een groot of ingewikkeld probleem of schade zijn of iets relatief simpels.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u graag met het inzichtelijk maken van uw zwembadproblemen.

 

Heeft u onverhoopt een probleem of een schade aan uw bestaand zwembad en/of zwembad installaties: wij kunnen voor u een onafhankelijk rapport opstellen teneinde de schade vast te leggen. Een gedetailleerd advies en plan van aanpak maakt hier uiteraard deel van uit zodat u gelijk weet hoe uw problemen kunnen worden opgelost.

 

Ook voor kleine probleempjes kunt u bij ons terecht. Heeft u een probleem met uw waterkwaliteit kom dan even bij ons langs maar neem wel een vers monster zwembadwater in een afgesloten fles mee. Een halve liter is al voldoende voor een uitgebreide analyse. Uiteraard is het ook mogelijk bij u ter plaatse een dergelijke analyse voor u uit te voeren.

 

 

Tevens zijn wij toegerust voor het zoeken naar lekkages in zwembad, leidingen en installaties. Uiteraard kunnen wij deze lekkages ook voor u oplossen.

Er zijn nog veel meer potentiële ergernissen en ongemakken denkbaar, bel ons een wij helpen u met een oplossing.
De Badmeesters, voor een creatieve en oplossingsgerichte kijk op uw zwembad en wellness vraagstukken.

 

Heeft u al op onze “veelgestelde vragen” pagina gekeken: misschien staat de oplossing voor uw probleem wel hier

 

SYLVIA1 IMG_0139 IMG_1584 IMG_6647 IMG_7101 IMG_6651 verkleind

expertise & troubleshooting

Als consument kunt u niet overal verstand van hebben. Heeft u een zwembad of u wilt er één aanleggen? Binnen- of buiten zwembad, het maakt niet uit: u bent afhankelijk van het vakmanschap en de kennis van de partij waar u mee in zee gaat of bent gegaan.

 

Het kan gaan om een architect die een schitterend esthetisch ontwerp heeft verzorgd maar die niet veel kennis heeft van zwembaden met de bijbehorende haken en ogen. Het zou niet de eerste keer zijn dat wij een prachtig ogend zwembad of zwembadontwerp onder ogen krijgen waarbij de functionaliteit, het onderhoud, bouwfysica, het energiegebruik en soms zelfs de veiligheid totaal uit het oog zijn verloren.

 

Ook aannemers of installateurs, hoe goed ze ook zijn in hun alledaagse werk, hebben vaak maar sporadisch met zwembaden te maken en missen daardoor de relevante kennis.

 

Het komt uiteraard ook voor dat gevestigde zwembadbouwers onvoldoende open staan voor de laatste stand der techniek of niet over de benodigde bouwfysische  of andere kennis beschikken om u een duurzaam kwaliteitsproduct te bieden.

 

DSC_7254 berk4

 

 

Wij kunnen u hier met onze jarenlange ervaring van dienst zijn. Het kan gaan om ontwerp en/of offerte beoordeling of een onafhankelijk advies. Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u graag met het voorkomen van, dan wel het inzichtelijk maken, van uw zwembadproblemen.

 

Heeft u onverhoopt een probleem of een schade aan uw bestaand zwembad en/of zwembad installaties wij kunnen voor u een onafhankelijk rapport opstellen teneinde de schade vast te leggen. Een gedetailleerd advies en plan van aanpak maakt hier deel van uit zodat u gelijk weet hoe uw problemen kunnen worden opgelost.

 

De Badmeesters voor een creatieve en oplossingsgerichte kijk op uw zwembad en wellness vraagstukken.