-

de badmeesters in het buitenland:

 

Uw partner als het gaat om

 

Advisering

 

Ontwerp

 

Duidelijke (nederlandse) offerte

 

Complete aanleg

 

Renovatie

 

Geen  taal- en cultuurbarrière

 

Gebruik van de laatste technieken

 

 

7 IMG_0082 10 6 9 4IMG_0023 IMG_2011

buitenland

Als u een vakantiewoning met zwembad in het buitenland bezit kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Wij verzorgden reeds zwembaden, zwembad afdekkingen en installaties in Frankrijk, Spanje, Griekenland, Belgie, Italië en de Antillen. Wij hebben zelfs een kant en klare installatie geleverd voor een zwembad in Manilla.

 

Als u naar uw woning in het buitenland afreist doet u dat om van uw wel verdiende vakantie te genieten. Als u aankomt na een lange reis is er niets zo fijn als een heerlijke duik in uw kraakheldere zwembad.

 

Door het wisselende klimaat zijn wij in Noord-Europa bijzonder ver op het gebied van zwembad- waterbehandeling, afdekkingen en automatisering. In de zonnige warme oorden maakt men hier niet zo veel werk van “de zon schijnt toch wel en ze gooien er wel een chloortablet in”. Lokaal is het vaak moeilijk om een partij te vinden die over voldoende technische kennis beschikt om u echt verder te helpen. Vaak spelen cultuur en taal– barrières hierbij ook een grote rol.

 

Bij zwembaden in het buitenland is waterverlies een belangrijke factor; de vaak onstabiele ondergrond in combinatie met de lokale bouwwijze zijn een garantie voor lekkages. Dure lekkages aangezien water in het buitenland meestal bijzonder kostbaar is.
Wij denken graag met u mee als het gaat om het optimaliseren van uw zwembad in het buitenland. Dit kan zich beperken tot advies, ontwerp of een offerte beoordeling maar het kan ook gaan om complete aanleg, renovatie of opwaardering van de technische installaties. Hierbij kunt u denken aan het bekleden van het zwembad met een gewapende zwembadfolie, verschillende afdekkingsmogelijkheden of het automatiseren van de waterbehandeling.

 

Wij streven er hierbij naar om u onafhankelijk te maken van lokale hulp en uw zwemplezier te verhogen.