-

week van de waterbehandeling

De tweede week van mei staat bij de Badmeesters uit Zeeland in het teken van de zwembad waterbehandeling.

 

Het plezier van uw zwembad en/of whirlpool hangt af van de kwaliteit van uw zwembadwater. Schoon, helder en gezond water nodigt uit om een duik te nemen!

 

Basis voor een goede waterkwaliteit:  1. circulatie en filtratie (Pomp en filterinstallatie) 2. Toevoeging van waterbehandelingsproducten (chemische waterbehandeling). Beide soorten waterbehandeling vullen elkaar aan en zijn voor een goede waterbehandeling even belangrijk. Daarnaast zijn er nog diverse  mogelijkheden zoals UV, vlokbehandeling en AFM welke uw waterbehandeling kunnen verbeteren.

 

Bent u in het bezit van een zwembad en woont u in Zuid-Holland: Goeree Overflakkee /  Voorne-Putten of  in Zeeland (Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Walcheren of Tholen)?  Tijdens De Badmeesters “week van de waterbehandeling” kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over uw eigen situatie en tevens gratis de kwaliteit van uw zwembadwater laten testen! (ca 100 ml zwembadwater meenemen) .

 

Heeft u alleen specifieke vragen over uw zwembadfilter, filtermedium, pomptijden, chemicaliën, de voors en tegens van de diverse manieren van ontsmetting? Stuur een email met uw persoonlijke gegevens en natuurlijk uw vraag naar martin@debadmeesters.com en ontvang binnen 24 uur een reactie!

 

Zet u het ook even in uw agenda: 2e week mei 2013 Badmeesters waterbehandelings week.

 

Als het aan de Badmeesters ligt dan  zwemt u deze zomer in heerlijk, helder en gezond zwembadwater

deel dit artikel:

youtube