-

project : nieuwbouw bouwkundig binnenzwembad.

Nog zo’n mooi project voor de Badmeesters.

 

Een van deze projecten betreft een nieuwbouw bouwkundig binnenzwembad met een hoekinlooptrap en een ondieper gedeelte in Zeeland. De afmetingen van het zwembad zijn 4,5 x 10,5 meter. Waterdiepte ca, 1,43 meter.

 

Het zwembad wordt uitgevoerd in 1,5 mm dikke zwembadfolie in de kleur wit met onder andere verlichting, hoogwaterskimmer, inspuiters en bodemput. Daarnaast is er ook een Fitstar tegenstroominstallatie voorzien.

 

Voor de randafwerking en perron is gekozen voor ceramische tegels Blue Blizzard.

 

De zwembad intallatie is naast een zuinige (dmv een frequentieregelaar aangestuurde) Speck pomp ook voorzien van een poolcontrol, UV-steralisator en een Badmeester meet- en regelunit. Verwarming van het zwembad vindt plaats RVS warmtewisselaar.

 

De lamellenafdekking in combinatie met een Polyfaser onderwater nis en de luchtontvochtingsunit maken het plaatje verder kompleet.

 

Hierbij in de foto’s alvast een artist impression (credits Frankie van Geffen)

deel dit artikel:

youtube