-

te koop ……..inklusief zwembad!

Heeft u eindelijk het huis van uw dromen gevonden? En blijkt het dan als kers op de taart dan ook nog een zwembad te hebben?

Voor u, maar ook voor uw eventuele aankoopmakelaar zal dit niet iets zijn waar men dagelijks mee te maken krijgt.

 

Het zwembad ziet er zo op het oog goed uit. Maar weet u ook wat u daadwerkelijk koopt?  Wat is de staat van het zwembad? Hoe is de staat van de installatie? Voldoet deze installatie qua capaciteit in verhouding tot bijvoorbeeld de grootte van het zwembad?  Zijn er zaken die binnen nu en een niet al te lange termijn vervangen moeten worden? En zoja wat zijn hier van de kosten? Zitten er nog meer addertjes onder het gras?

Allemaal zaken waarover u zich door een expert voorafgaand aan de aankoop goed kunt laten informeren. De experts van de Badmeesters voorziet u van een objectief, helder, uitgebreid en vakkundig rapport en een begroting van eventuele zaken welke aangepast dienen te worden. Hierdoor weet u precies wat u koopt en heeft u een sterke positie tijdens de onderhandelingen.

 

Bent u daarentegen een verkopende partij van een woning met een zwembad? Laat de experts van de Badmeesters een uitgebreid inspectie rapport maken van uw zwembad.  Hierdoor ondervangt u lastige vragen bij de verkoop en heeft u een sterke troef in handen om uw potentiele koper te overtuigen.

 

Weet wat u koop/verkoopt: bel de Badmeesters

deel dit artikel:

youtube