-

er komt geen eind aan

 

zwemmen is gezond! u wil graag iets aan uw conditie doen maar het ontbreekt u aan ruimte? Wellicht is een Endlesspool of swimspa voor u de oplossing.

 

De swimspa is een relatief klein zwembad uitgevoerd met een goede filterinstallatie en een tegenstroom installatie. Deze hoogwaardige tegenstroominstallaties zijn qua kracht traploos in te stellen zodat, zowel de recreatieve zwemmer die aangename lichaamsbeweging in zijn zwembad zoekt alsmede de geoefende sporter die op inspannende wijze zijn zwem meters wil maken, de juiste uitdaging krijgt.

 

Een bijkomend voordeel van een kleiner zwembad is naast de lagere kosten bij aanleg, de lagere kosten in het gebruik. Door het geringere aantal m3 water zal het verbruik van energie, water en benodigde chemie aanzienlijk lager zijn dan bij een zwembad met grotere afmetingen.   Zo’n swimspa kan zowel buiten als binnen worden voorzien.

 

Op een van de bijgaande foto’s  ziet u bijvoorbeeld een indoor swimspa in een omgebouwde garage. Iets voor u? Bel of mail : Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren.

deel dit artikel:

youtube