-

winter onderhoud

De tweede helft van de winter komt er aan. De tijd om even een paar minuten vrij te maken om naar uw zwembad te kijken:

 

Is het waterniveau door al die regen en sneeuw te hoog gestegen? Moet u  water wegpompen zodat de skimmers en leidingen vrij van water blijven?

 

Zit het winternet nog goed vast? Heeft u de tussentijdse dosis anti-alg al toegevoegd? Door het op tijd toevoegen van Anti-Alg voorkomt u straks (als de zon weer wat hoger komt te staan en de temperaturen gaan stijgen) grote hoeveelheden algen in uw zwembad. Dat scheelt u heel veel werk bij het zomerklaar maken.

 

Daarnaast is het nu de tijd om uw installatie alvast te laten nazien: Is het zand in uw filter niet te oud? Hoelang is het geleden dat er iemand naar uw pomp heeft gekeken? Heeft u een automatische bodemzuiger breng hem dan nu naar de badmeesters voor een winterbeurt, zodat u er straks tijdens de zomerdagen geen omkijken meer naar heeft!

En als u er dan toch bent: Maak gebruik van onze chemie actie en koop uw chemie alvast nu  en ontvang bij aankoop van minimaal € 250,= een gratis tester!

deel dit artikel:

youtube