-

zwembad renovatie

Bent u na jaren van zwemplezier de kleur van uw zwembadtegels helemaal beu of is uw oude polyesterzwembad aan vervanging toe, uw zwembadinstallatie verouderd? U kunt dan kiezen voor een nieuw zwembad maar het is veel goedkoper om uw oude zwembad laten renoveren. Voor elk type zwembad, of het nu gaat om een eenvoudig staalwand/folie zwembad, een polyester of een bouwkundig folie/tegelzwembad, het maakt niet uit. Voor elk type zwembad bestaat er wel een methode om het zwembad te renoveren.

 

Uw zwembad ziet er voor u het weet weer uit als nieuw. Misschien is het dan ook meteen een idee om samen met de Badmeesters te kijken naar de laatste stand van techniek op het gebied van filtratie en waterbehandeling. Zeker daar er de laatste jaren veel is veranderd op het gebied van onderhoudsgemak en energiebesparing.

deel dit artikel:

youtube