-

polyester zwembaden by polyfaser

Wegdromen bij namen als Jamaica, Rhodos, Barbados. Houd dit gevoel even vast en verplaats deze gedachte naar uw eigen huis of tuin.  Deze sfeer, de ontspanning en plezier kunt u met een Polyfaser zwembad ook thuis realiseren.

 

Polyfaser biedt voor elk wat wils: Klassiek of juist meer rondere vormen. Diverse kleuren  Dan ook nog het groot aantal opties: Een massagebank om te genieten van bubbels in uw zwembad. Luxe Hydrodeck lamellenafdekking, al dan niet in geïntegreerd. Een tegenstroom installatie voor extra speelplezier of om aan uw conditie te werken. Onderwaterverlichting voor een prachtig aanzicht tijdens de sfeervolle uren, ook als er niet gezwommen wordt. Het kan allemaal. Maar bedenk goed wat u wil. Een polyester zwembad van polyfaser zwembad gaat jaren mee.

 

Een ander voordeel van een polyester zwembad is de korte bouwtijd. “In enkele weken verandert uw tuin van een saaie grasmat in een waar zwemparadijs”. Van bouwvergunning tot en met de afwerking met nieuwe bestrating en zelfs een nieuw tuinplan. De Badmeesters regelen het allemaal:  snel en vakkundig. Zo kunt u al de komende zomer van uw zwembad genieten.

deel dit artikel:

youtube