-

infrarood

Infraroodstraling: we ontvangen het elke dag. De zon is tenslotte de grootste bron van infrarood warmte. Alles wat leeft heeft infrarood warmte nodig. De gunstige werking voor onze gezondheid was al jaren bekend. Denk aan de bekende rode lamp van vroeger. Menigeen heeft daar wel eens voor gezeten. De laatste decennia is er echter veel veranderd in deze techniek.

 

Infrarood licht is goed voor uw lichaam.  De warmte dringt ca 3-5 mm diep in het huidweefsel door. Deze straling bereikt dus de dieper gelegen spieren en organen. Het hart gaat sneller het bloed rondpompen: hierdoor worden meer afvalstoffen afgevoerd. Een infrarood cabine veroorzaakt bij een lagere temperatuur (45 ° – 55 ° C) een grotere transpiratie dan bijvoorbeeld een conventionele sauna.

 

Ook de Badmeesters hebben infrarood cabines in hun programma. Deze in Nederland geproduceerde cabines onderscheiden zich van de doorsnee infrarood cabine door onder andere:  vloerverwarming (dus nooit meer koude voeten terwijl de rest van uw lichaam warm wordt), ergonomische rugleuningen en instelbaarheid van de intensiteit van de lampen. Of wat dacht u van de mogelijkheid om de lampen voor de benen te kunnen uitschakelen? (ideaal voor mensen met klachten zoals spataderen). Ook kleurtherapie of een kleine saunakachel behoren tot de mogelijkheden.

 

Heeft u speciale wensen of heeft u een cabine nodig met afwijkende afmetingen? Wij verzorgen ook maatwerk. Overtuig u van de kwaliteit en loop eens binnen in onze showroom. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij.

deel dit artikel:

youtube