-

bouw uw eigen pool met gardipool!

Iedereen kent ze, houten zwembaden. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en staan vooral bekend om hun gebrek aan design. De baden roepen vaak de associatie op met blokhutten. Dit is nu helemaal verleden tijd met de houten zwembaden van Gardipool. Pure schoonheid, strak en modern design.

 

Ondanks –en misschien wel dankzij- het mooie ontwerp en uiterlijk blijft het bad eenvoudig te installeren. Het is daarmee geschikt voor iedere zelfbouwer. Omdat bij ieder volwaardig zwembad een volwaardige filterinstallatie hoort, worden de Gardipool baden geleverd als complete set. Makkelijk op te bouwen en aan te sluiten zodat u heerlijk kunt ontspannen in uw eigen pool.

 

De grote verscheidenheid aan vormen waarin het bad leverbaar is, maakt dat voor ieder tuinontwerp een passend zwembad bestaat. Achthoekig, ovaal of met één rechte zijde? Kiest u maar. Nieuw binnen het assortiment is het volledig rechthoekige bad. Deze vorm is af te dekken –zoals andere luxere baden- met een zeer fraai lamellendek. Ook de aantrekkelijke prijzen van de houten Gardipool maken het tot een bijzonder concurrerend alternatief voor een polyester of bouwkundig zwembad. Snel en eenvoudig bouwt u uw eigen luxe pool. Genieten maar.

 

Informeer bij de Badmeesters naar de mogelijkheden om zelf uw zwembad te bouwen. Wanneer u advies wilt bij de installatie, of deze wilt laten verzorgen, helpen de monteurs van de Badmeesters u uiteraard graag.

deel dit artikel:

youtube