-

eva optic a4 rgbw led verlichting

Begin dit jaar introduceerde EVA Optics een geheel nieuwe soort gekleurde zwembadverlichting. De EVA Optic A4 RGBW bevat 4 gekleurde LEDs waarmee iedere kleur kan worden gemengd om zo de gewenste sfeer te bepalen. Bovendien is het de eerste gekleurde onderwaterlamp met voldoende lichtcapaciteit om een standaard 300W witte PAR lamp 1 op 1 te vervangen, terwijl het energieverbruik slechts 50W is.

 
Maar hoe kan een gekleurde onderwaterlamp met slechts 50W verbruik voldoende lichtopbrengst hebben voor een openbaar zwembad? Dit is een verdienste van de Intelligent Power Control technologie. Deze slimme technologie geeft de ideale balans tussen energiebesparing en hoge lichtopbrengsten. De A4 RGBW heeft 4 LEDs (Rood, Groen, Blauw en Wit) met elk een capaciteit van 50W. Toch verbruikt de zwembadverlichting nooit meer dan 50W in totaal. Door IPC is de EVA Optic A4 RGBW niet alleen de meest energie-efficiënte gekleurde led zwembadverlichting, de lamp heeft met slechts 50W verbruik ook veruit de hoogste lichtopbrengst in zijn soort.

 
De A4 RGBW is de eerste gekleurde led zwembadverlichting met voldoende capaciteiten om een standaard witte 300W PAR onderwaterlamp 1 op 1 te vervangen. Daarom is de lamp niet alleen zeer interessant voor nieuwbouw zwembaden, maar ook om bestaande verlichting te vervangen.

 

Neem contact met ons op voor een demonstratie. Want wij laten u graag het effect van gekleurde led zwembadverlichting ervaren in uw eigen accommodatie!

deel dit artikel:

youtube