-

ayak hottub

De Ayak arctic hottub is een ambachtelijk kwaliteitsproduct gemaakt door WGM Meubelen. De tub wordt uitgevoerd in Siberisch Larix of het kwalitatief zeer hoogwaardige Red Cedar. In overleg kan er voor een andere geschikte houtsoort worden gekozen. De standaard Ayak hottub heeft een diameter van 2.20m. Ook andere afmetingen zijn in overleg leverbaar.

 

Wat maakt een Ayak tub nu kwalitatief beter dan een goedkope kopie: de tub loopt taps toe, waardoor eventuele vorstschade tot een minimum wordt beperkt. De houten rand aan de kopse kant van de tub zorgt voor een perfecte afwerking en verhoogt de duurzaamheid van uw hottub. Drie balken onder de tobbe voorkomen aantasting van de onderkant. Rond de bodem van de Ayak hottub is een speciale zwelkit aangebracht. In contact met vocht zet de kit uit en drukt de naden waterdicht. De duigen zijn door middel van groef en veer onderling verbonden. Bevestiging interieur met RVS-ophangsysteem met knopmoeren voor eenvoudige verwijdering.
De meegeleverde kachel is geheel uitgevoerd in duurzaam RVS. De schoorsteen heeft een doorsnede van 20 cm, zodat er een goede trek ontstaat voor een zeer effectieve verbranding.

 

Er kan gekozen worden voor een puur houtgestookte kachel, maar aanvulling met een extra verwarmingselement buiten de hottub ten behoeve van de (snelle) voorverwarming is mogelijk. Daarmee beschikt u over het gemak van elektrische verwarming gecombineerd met de sfeer van een houtgestookte kachel.

 

Daarnaast kan de Ayak arctic hottub worden geleverd met twee soorten deksels. Het roldeksel van zeil met planken is op te rollen en makkelijk te hanteren. Het fraaie massief houten deksel in twee delen is wat zwaarder op en af te tillen.

 

Verder is de tub ook uit te breiden met een filter en/of bubbelsysteem.

deel dit artikel:

youtube